Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
wallyljil

Jag Sätter Mig På Huk Framför Maries Ben...jag Särar Dem Och Tar Mitt Vinglas Och Häller En Rännil Av Vin Från Hennes Sköte Och Hela Vägen Ner Till Fötterna...marie Fnittrar Förtjust Till Och Lutar Sig Bakåt Mot Soffan...hon Sluter Ögonen Och Skjuter Fram Underlivet Lite...jag Börjar Att Slicka Upp Vinet Från Hennes Fötter...längs De Vältränade Vaderna...jag Följer Med Tungan Vinets Väg Utmed De Fasta Låren, När Jag Kommit Till Insidan Av Låret I Närheten Av Ljumsken...ryser Hon Till Av Välbehag...


– Vi ska ner till matsalen, sa mannen bara
När Johanna o mannen kom ner till matsalen så var de full fart där, alla sprang runt som galningar.
En tjej kommer springande från den största av dörrarna, hon viskar något till Roxy.
– Ok, då är det dags tjejer! De är dags att gå upp och hälsa på din Masters andra slynor. Nu ska vi se vem som får den äran att bli vårt bord.
– Alla andra, tillbaka till era rum!Johanna stönade när Roxy tog in varma tunga mot hennes kåta klitta, Roxy började slicka hennes fitta.

Jag var genomblöt från midjan och det plaskade om strumpfötterna.

Conny sätter upp armarna mot mig och säger, förföriskt, kom så får jag en skön kåt kram o kyss av dig.
Dan efter så Conny hem till mig med mina strumpor, trosor och strumpbyxor, han talade om att han klantat sig rejält. Jag smekte hans intvålade fötter, nylonklädda ben och trosorna som nu höll tillbaka hans rejält styva kåtkuk. Både jag och Conny runkar varandras kukar tills utlösningens vågor har lagt sig.
Jag känner hur det blir blött o väldigt varmt genom mina trosor o strumpbyxor, det börjar flöda ner ordentligt mot pungen, det fortsätter att flöda i stora floder vidare ner efter mina nylonklädda ben.

Vi klev in i duschen och jag erbjöd mig direkt att hålla med HÅR SCHAMPO till hans hår. Det tog en halvtimme innan hon gav upp, men du kan väl inte tänka dig hur jag fick lida under den pinan.

Conny kom hem till mig och det första han gjorde, var att hoppa på mig, han fick ner mig på rygg i sängen, han satt på min bröstkorg och låste fast mina armar med sina ben. Hon sa, Conny, nästa gång du tar hjälp av (mitt namn) så se till att använda ”HANS” schampo före hårtvätten än efter, det blir mindre KLADDIGT när du sköljt ur SCHAMPOT. När jag klev in så möter jag Conny och hans morsa i hallen. Han tittade på mig med ett snett leende, inte en chans, föresten vet du vad morsan sa innan jag åkte hit. – nä ä, och försökte se oförstående ut.


Connys munarbete i min ökar, hans stönanden blir intensivare o högre, jag känner hur han pressar ihop våra underliv hårdare mot varandra med sina händer, som gräver sig djupt in i stjärtspringan. Conny ropade på mig från badrummet, - kan du komma hit med några pilsner åt oss.

Min kompis, min älskare och jag


Jag tycker att det du gör på Marie ser så skönt ut så jag nafsar henne lätt i låret och puttar undan henne ner mot din nu stenhårda kuk, medan jag tar hennes plats och blottar mitt kön för din mun
-Slicka! Hon sitter där en liten stund och småjuckar lite...samtidigt som hon och jag lite trevande börjar leka lite med varandras tungor.Hon ser mig djupt in i mina ögon...ser lite frågande ut...men ett busigt leende spelar på hennes läppar.
"STOCKHOLM CENTRAL NÄSTA!Inte hade jag märkt att hon smygit sig under täcket dit. Du gör dig ingen brådska utan stannar till i baren en stund, där du sedan står och sneglar lite på oss två flickor... " "Hon ska få känna på hårdare" - tänker jag...griper tag i bananen och i en snabb rörelse byter jag ut min hand mot bananen som jag hårt för in i fittan på henne...hon skriker till och öppnar chockat ögonen...Marie och jag slår oss ner i soffan, min kjol åker som vanligt upp en liten bit men nu bryr jag mig inte om att dra ner den igen. Nu känner min tunga smaken av salt blandat med vin från Maries fitta...Marie stönar till...jag slickar...suger...nafsar i hennes klitoris och låter även tungan titt som tätt slinka in i hennes djup. Säger jag och drar min handduk lite hårdare runt kroppen, men det hjälper inte. Du lägger dig så klart i mitten så du får en flicka på vardera sida. Jag sätter mig på huk framför Maries ben...jag särar dem och tar mitt vinglas och häller en rännil av vin från hennes sköte och hela vägen ner till fötterna...Marie fnittrar förtjust till och lutar sig bakåt mot soffan...hon sluter ögonen och skjuter fram underlivet lite...jag börjar att slicka upp vinet från hennes fötter...längs de vältränade vaderna...jag följer med tungan vinets väg utmed de fasta låren, när jag kommit till insidan av låret i närheten av ljumsken...ryser hon till av välbehag... jag ser nu hur hennes välrakade fitta glänser av de blandade safterna.

Det var nära att gå för mig men strax innan det gjorde det drog sig Björn bort. Jag satte mig upp och
lät min hand smyga sig in under täcket längst Lena lår. Jag stod samtidigt på knä på golvet och smekte hennes bröst. Efter någon
minut sprutade jag åter Lena full med min säd. .....................” Jag låg kvar en liten stund och kysste henne ( Erik:” Björn ställde sig genast bakom och trängde genast in i Lenas nytagna mus. Jag fortsatt pippa Lena och slutligen sprutade jag min andra sats i henne.”).

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl